Tiësto te bescheiden voor eigen game

Dj Tiësto zit helemaal niet zo te wachten op een eigen game. De Nederlandse top-dj speelt een rol in de game DJ Hero 2 naast andere dj's waaronder David Guetta. Dat vertelde Tijs Verwest, die door het leven gaat als DJ Tiësto, tegen Novum Nieuws.

Collega-dj Armin van Buuren heeft een eigen game voor de Nintendo Wii. Tiësto is echter allerminst jaloers. "Ik vind het leuk dat ik tussen alle andere jongens sta. Zo ben ik juist een onderdeel van de familie", reageerde de dj. Bovendien beseft de dj dat niet iedereen fan is van zijn muziek en dat een eigen game veel mensen zou kunnen buitensluiten. "Zoals het nu geregeld is, komen meer gamers in contact met mijn muziek."

Voor DJ Hero 2 heeft de Nederlandse dj speciale muziekmixen gemaakt, waaronder een mix van zijn muziek en die van Lady Gaga. Daarnaast is zijn nieuwste nummer Speed Rail in de game te horen. Tiësto is ook in digitale vorm te zien in het spel. Maar helemaal levensecht is zijn evenbeeld volgens de dj niet. "Ik zie eruit alsof ik vaker naar de sportschool ga dan ik in werkelijkheid doe."


Submitter:  Bron: Novum