Cairo langer op proef bij Heracles Almelo

Ellery Cairo is sinds begin september op proef bij Heracles Almelo. De clubleiding van de Eredivisionist zou deze week een beslissing nemen over het al dan niet vastleggen van de buitenspeler, maar Heracles wil meer zien.

Door een blessure van Darl Douglas wil Heracles een vervanger aantrekken. Cairo kwam in beeld nadat hij mocht vertrekken bij NAC Breda. De club uit Almelo zet echter vraagtekens bij de fysieke gesteldheid van de aanvaller en wil hem langer aan het werk zien.

"Onze technische staf wil Ellery graag nog iets langer aan het werk zien", zo zegt voorzitter Jan Smit tegenover Voetbal International. "Ik verwacht dat we midden volgende week een beslissing nemen. Het heeft niet direct haast."

"Zelf heb ik een positieve indruk, het is een jongen met een prima instelling", gaat Smit verder. "Maar hij heeft de laatste jaren natuurlijk weinig gespeeld, vandaar dat we het rustig gaan bekijken. Het uiteindelijk oordeel laat ik natuurlijk aan de trainers over. Er is natuurlijk budget beschikbaar, anders hadden we hem helemaal niet uitgenodigd voor deze proefperiode."