Melchiot vertrouwt op goede afloop bij Wigan

Wigan Athletic ging afgelopen maandag met 3-0 ten onder op bezoek bij Manchester City. Door deze nederlaag moet de club van verdediger Mario Melchiot de laatste duels flink aan de bak.

De Nederlander is vol vertrouwen dat Wigan ook volgend seizoen actief is in de Premier League. "Iedereen weet dat we een geweldige ploeg hebben", aldus Melchiot op de clubwebsite.

"We hebben ook allemaal vertrouwen in een goede afloop. Het enige probleem is dat het ontbreekt aan een klein beetje geluk, terwijl dat op dit niveau nodig is om te krijgen wat we verdienen."

Wigan moet nog zes duels bikkelen. "We hebben alles nog wel in eigen hand en dat is het belangrijkste. Dat is eveneens een uitgangspositie die je wilt hebben op het einde van de competitie."

In het restant van de competitie neemt de equipe van trainer Roberto Martinez het nog op tegen Hull City, Portsmouth, West Ham United, Fulham, Arsenal en Chelsea. The Latics staan vier punten boven de fatale streep, maar nummer achttien Hull heeft nog een duel tegoed.