Band tussen Massa en Alonso uitstekend

Ondanks het feit dat de coureurs in het verleden de nodige meningsverschillen hebben gehad, is volgens Felipe Massa zijn band met Fernando Alonso, zijn nieuwe teamgenoot, op dit moment uitstekend. Dit verklaarde de Braziliaan in een persbijeenkomst tijdens het Wrooom-evenement in Madonna di Campiglio.

De suggestie dat de relatie met Alonso minder goed zou zijn dan met Kimi Raikkonen, werden door Massa weerlegd. Volgens hem is de band zelfs inniger. "Ik heb al meer met Fernando gesproken dan in drie jaar met Kimi, maar dat is misschien ook niet zo vreemd omdat Kimi niet veel zegt. Maar ik heb wel goed met hem samengewerkt, zelfs zonder veel te praten. Dat was geen probleem. Dus ik denk dat we een uitstekende relatie kunnen hebben."

Massa vervolgt: "Het is ook belangrijk voor het team dat we goed samenwerken. Hoe beter we op professioneel vlak samenwerken, des te beter wordt de auto. Er komen geen problemen en ik weet zeker dat we prima samen kunnen werken om gezamenlijk een goede auto te ontwikkelen."