Uitslagen Schotland speelronde 20

Dit weekend stond de twintigste speelronde in de Schotse competitie op het programma. FOK!sport brengt je iedere speelronde een overzicht van de gespeelde wedstrijden.

Celtic raakt verder achterop

Celtic raakte dit weekend verder achterop bij koploper Glasgow Rangers. Terwijl Rangers wel won, speelde Celtic met 1-1 gelijk tegen hekkensluiter Falkirk.

Via een goal van Carl Finnigan kwam Celtic thuis zelfs nog op achterstand. Voor rust maakte Samaras echter de gelijkmaker maar verder kwam Celtic niet. Bij Celtic behoorden de Nederlanders Glenn Loovens en Jos Hooiveld niet tot de selectie.

Glasgow Rangers won de uitwedstrijd bij Hamilton moeizaam met 0-1. Twaalf minuten voor tijd maakte Nacho Novo de enige goal van de wedstrijd. Het verschil tussen Rangers en Celtic op de ranglijst bedraagt nu negen punten. Celtic speelde wel één duel minder.