TW Steel nieuwe sponsor Renault F1

Het Formule 1-team van Renault heeft na het vertrek van hoofdsponsor ING toch weer een Nederlands bedrijf aan zich weten te binden. TW Steel heeft een contract voor drie jaar afgesloten met het Franse team en zal al in Abu Dhabi op de voorvleugel te zien zijn.

TW Steel zal de officiële timing partner van Renault worden en de logo's zullen op de bolide naast op de voorvleugel op het puntje van de neus verschijnen en aan de bovenzijde van de ingang van de sidepots. Volgend jaar komen daar de overalls van de coureurs en monteurs, de pitbox en de timingsmonitoren bij.

De president-directeur van TW Steel Jordy Cobelens kijkt uit naar de samenwerking. "Ik denk dat onze partnerschap met Renault een geweldig mondiaal platform voor TW Steel biedt. De Formule 1 heeft voor ons als een jong en ambitieus merk een enorme aantrekkingskracht om de consument zo te bereiken. Dit is een uitdagende tijd om in de Formule 1 te stappen en we kijken dan ook uit naar het behalen van succes op en buiten de baan dankzij dit nieuwe partnerschap."

TW Steel is gespecialiseerd in het maken van grote oversized horloges. Hoogstaand design wordt gecombineerd met een grote betrouwbaarheid.