Johan Vlemmix krijgt langer strafblad

De immer mediageile, commerciële namaakgrapjas Johan Vlemmix is vanmorgen veroordeeld wegens mishandeling.

Tijdens het carnaval afgelopen voorjaar in Eindhoven deelde Vlemmix een klap uit aan iemand waarvan Vlemmix beweert dat deze zich agressief gedroeg.

"Vastgesteld is dat ik die man, in plaats van 300 euro 50 euro moet betalen wegens ’emotionele schade’. En aan de staat moet ik 200 euro ’mishandelinggeld’ betalen. Dat was eerst 500 euro. Die vindt dat ik had moeten weglopen", zo vertelt een 'woedende' Johan aan de Telegraaf. "Maar die man hád al gevochten in de zaak. Hij wilde mij aanvallen. Ik heb mij gewoon verweerd!

Onze agressieve vriend laat het er niet bij zitten en heeft al gemeld in hoger beroep te gaan. "Ik ga in hoger beroep! Kijk, die in totaal 250 euro maakt mij niet uit. Maar ik heb niets verkeerd gedaan, en krijg nu tóch een strafblad. Dat laat ik niet op me zitten!"

Wat Vlemmix even was vergeten, is dat hij allang een strafblad hééft. In 1985 heeft hij al eens 28 dagen gezeten wegens verboden wapenbezit. Hij had op dat moment een arsenaal aan wapens, waaronder zelfs handgranaten. 

Vlemmix heeft momenteel een eigen live online tv-zender. Of hij ook daar nog van plan is in de ring te stappen met dronkelappen is niet bekend. 

Met dank aan Hawaii_Tim voor de submit. 


Vlemmix op FOK!tv in een faketeaser.

UPDATE:
Vlemmix had al een strafblad wegens verboden wapenbezit.  Toegevoegd aan het item.