Robert Jensen terug op televisie

Robert Jensen keert terug op televisie. Zijn talkshow Jensen! is vanaf 12 november weer op de buis te zien bij RTL5. De tv-presentator gaat een samenwerking aan van een paar jaar met RTL Nederland, meldde de zender vandaag.

Eerder was al bekend dat Jensen gesprekken voerde met RTL over een comeback. De presentator tekende vandaag een definitieve overeenkomst. Afgesproken is dat hij in ieder geval weer de talkshow Jensen! mag maken, waarvan er in november alvast vier bij RTL5 zijn te zien. Volgend jaar volgt een nieuwe reeks shows.

Jensen presenteerde tot medio vorig jaar bij de commerciële zender het programma dat zijn naam droeg. In de op Amerikaanse leest geschoeide talkshow ontving hij talloze bekende Nederlanders en buitenlandse artiesten. Ook straks zullen de gasten zich weer onderwerpen aan de grappen en grollen van de presentator. Ook sidekick Jan Paparazzi keert weer terug op de rode bank. De laatste seizoenen presenteerde Jensen de talkshow alleen, omdat Paparazzi in 2007 een overstap maakte naar Radio Veronica.

Robert Jensen keert terug op televisie  (foto: ANP)