Vrouw lokt man met seks en snijdt z'n keel door

Bij de rechtbank van het Britse Bristol dient momenteel een bizarre zaak rond een echte zwarte weduwe. Een 39-jarige vrouw heeft namelijk haar 43-jarige echtgenoot het bos ingelokt voor een potje stomende seks. In plaats van haar man eens flink te verwennen, sneed ze hem de strot door.

Voor de daad had Joanne Hale haar man Peter een natuurlijk lustopwekkend middel met de naam 'horny goat weed' gegeven. Vervolgens blinddoekte de vrouw hem en nam hem mee naar het bos. Hierna zoende en knuffelde het paar, en rollebolden over de bladeren. Dit allemaal volgens de seksfantasie van Hale.

Toen de arme drommel eenmaal met zijn gezicht op de grond lag, greep het loeder een flink mes en sneed zijn keel door, waarop een wond van zo'n twaalf centimeter ontstond. Hierna haalde ze het mes en stak enkele keren op zijn borstkas in. Toen ze werd gestoord door een voorbijganger, liet ze hem voor dood achter en reed naar het station. Hier zou ze een internetdate oppikken.

Helaas voor mevrouw Hale heeft haar echtgenoot de aanval overleefd. Hij was vandaag dan ook de belangrijkste getuige in de rechtbank. Hij vertelde dat de moordpoging vorig jaar op 27 december plaatsvond. Het stel, al negen jaar gelukkig getrouwd, genoot op dat moment van hun kerstvakantie.