[NFL] Uitslagen & standen week 13

Een week na de verrassende zege op de Tennessee Titans, zijn de New York Jets weer terug op aarde. In eigen huis waren de Denver Broncos veel te sterk voor Brett Favre en zijn mannen. 'Jersey/B' werd met 34-17 aan de kant gezet.

Meevaller voor de Jets was het feit dat de New England Patriots in eigen huis niet konden profiteren van de misstap. De Pats konden gedeeld eerste komen te staan in de AFC East als er werd afgerekend met de Pittsburgh Steelers. De taak was echter te lastig voor Bill Belichick en zijn team. Na een goede start waren het de Steelers die de wedstrijd domineerden. Na de afgelopen twee weken geweldig te hebben gespeeld, had Matt Cassel het nu erg moeilijk. Hij veroorzaakte drie turnovers en wist zijn receivers niet zo makkelijk te vinden. Zowel de Jets als de Patriots hebben een vrij makkelijk schema voor de boeg. De Jets moeten nog langs in San Francisco en Seattle terwijl de Buffalo en Miami in eigen huis ontvangen. De Patriots spelen de komende twee wedstrijden aan de Westcoast, respectievelijk in Seattle en Oakland, voordat de Cardinals op bezoek komen. De laatste wedstrijd is in en tegen Buffalo.

In de NFC lijken de Dallas Cowboys herboren na de terugkeer van Tony Romo. Na de moeizame overwinning vorige week op San Francisco werd deze week makkelijk afgerekend met de Seahawks. De weg naar de playoffs is echter nog lang voor de 'Boys. Met achtereenvolgens de Steelers, Giants, Ravens en Eagles als tegenstander hebben ze een heel lastig schema. Ze zullen het de Giants waarschijnlijk niet lastig kunnen maken. Hoewel de G-men Plexico Burress voor de rest van het seizoen moeten missen, na een schorsing voor illegaal wapenbezit, lijken ze hun zinnen te zetten op wederom een SuperBowl ring.

Hieronder vind je de uitslagen van week 13. De standen volgen nog.

Uitslagen week 12
Tennessee Titans @ Detroit Lions47 - 10
Seattle Seahawks @ Dallas Cowboys9 - 34
Arizona Cardinals @ Phildelphia Eagles20 - 48
San Francisco 49ers @ Buffalo Bills10 - 3
Baltimore Ravens @ Cincinnati Bengals34 - 3
Indianapolis Colts @ Cleveland Browns10 - 6
Carolina Panthers @ Green Bay Packers35 - 31
Miami Dolphins @ St. Louis Rams16 - 12
New Orleans Saints @ Tampa Bay Buccaneers20 - 23
New York Giants @ Washington Redskins23 - 7
Atlanta Falcons @ San Diego Chargers22 - 16
Denver Broncos @ New York Jets34 - 17
Pittsburgh Steelers @ New England Patriots33 - 10
Kansas City Chiefs @ Oakland Raiders20 - 13
Chicago Bears @ Minnesota Vikings14 - 34
Jacksonville Jaguars @ Houston Texans17 - 30