Bréchet tekent contract bij PSV

Jérémie Bréchet heeft vanmiddag zijn handtekening gezet onder een driejarig contract bij PSV. De 28-jarige Fransman is afkomstig van Sochaux en kwam eerder uit voor Real Sociedad, Inter en Olympique Lyon.

Eerder vandaag onderging Bréchet een medische keuring in Eindhoven. Bréchet, op 14 augustus 1979 geboren in Lyon, speelde het grootste deel van zijn loopbaan voor Olympique Lyon. Met die club werd hij twee keer kampioen van Frankrijk, waarna hij via Inter bij Real Sociedad belandde.

De afgelopen twee seizoenen voetbalde hij weer in zijn vaderland voor Sochaux, waarmee hij de Franse beker won en er ook aanvoerder was.

Bréchet is een linksbenige speler die op meerdere posities uit de voeten kan: op het middenveld, als linksback en ook centraal in de verdediging.

Drievoudig international Bréchet heeft zin in zijn avontuur bij PSV. "Dit is een fantastische club die ook in Europa hoog staat aangeschreven. Ik wil hier heel graag komen spelen. De club maakte meteen een hele goede indruk op me. Het hoge niveau, het stadion, ik verheug me erop om hier te beginnen", aldus de Fransman op de clubsite.