Koevermans haalt uit naar Van Gaal

PSV-spits Danny Koevermans heeft hard uitgehaald naar Louis van Gaal na diens uitlatingen over Koevermans. Volgens de oefenmeester van AZ hoefde de spits helemaal niet weg en had hij alles gespeeld als hij was gebleven bij AZ.

In het voetbalblad ELF zegt Koevermans: “Van Gaal moet eens ophouden met zichzelf goed te praten. Als de twee nieuwe spitsen van AZ wel naar behoren zouden functioneren of minder geblesseerd zouden zijn geweest, had hij gezegd: zie je wel, ik heb er goed aan gedaan door hen de voorkeur te geven. Zo is het altijd wat. Van Gaal heeft het gewoon verkeerd gezien in mijn geval, maar zal dat niet toegeven.”

“Hij vertelde me, dat hij naar een bepaald niveau toe wilde en dat ik daar onder zit. Daar moest ik het mee doen," zegt Koevermans over het feit dat Van Gaal zei dat hij niet weg hoefde. "Jan Vennegoor of Hesselink zou een markt voor me geopend hebben. Oftewel: ik moest maar naar Engeland of Schotland gaan. Toen was ik er klaar mee. De huidige positie van AZ op de ranglijst toont aan, dat hij het misschien niet helemaal goed gezien heeft.”