Punten Ronde 5

Het is maandagmiddag, tijd voor de punten van de vijfde ronde van de FOK!voetbalmanager.

Even wat opmerkingen vooraf.

Normaal gesproken nemen we altijd VI als uitgangspunt van de punten. De 2-1 van Heerenveen tegen PSV werd daar echter op conto geschreven van Sulejmani. Hier zijn wij van afgeweken omdat duidelijk was dat de winnende treffer van de Friezen een eigen doelpunt was van Jan Kromkamp.

De punten van Chun Soo Lee uit de wedstrijd tegen Excelsior in de vierde ronde zullen in de komende dagen worden bijgeboekt.

De drie punten van de gestopte penalty van Stekelenburg zitten in deze ronde, net als de gestopte strafschop van Sander Boschker (Twente) tegen Willem 2 (ronde 2) en die van Velthuizen .

Thugstyle is met 119 punten rondewinnaar. leroytje eindigt deze ronde met 113 punten als tweede. Een derde plaats met 112 punten is er voor bloepje. Thijs_HA eindigt deze week als vierde en heeft 102 punten en de top 5 wordt afgesloten door JosD en Vale46 met allebei 108 punten.

Thijs_HA gaat aan de leiding in het algemeen klassement met 470 punten. AmenhotepIV staat tweede en heeft 457 punten, twee meer dan de nummer drie, leroytje. BassieD staat vierde en heeft 453 punten. bloepje bezet met 450 punten plaats 5. ElmarO staat zesde en op plaats zeven vinden we MSNMGH met 440 punten. 9christenen staat achtste. Plaats negen wordt ingenomen door Thugstyle en hij heeft 428 punten. De top 10 wordt afgesloten door
Mavcovic.

Bij de subleagues wonnen deze ronde twee teams, te weten FM Productions en GK vs. BW die allebei 98 punten haalden. Als derde eindigt deze week Kebonk.

!!!AFC AJAX vs PSV!!! heeft met 431 punten de leiding in het algemeen klassement. Hengelo League staat tweede met 394 punten en de derde plaats in het algemeen klassement wordt ingenomen door Top Zoveel 2006/2007 .

Voor de vijfde ronde kun je nog wisselen tot aankomende vrijdag 9 november 17:59 uur.