Punten zestiende ronde

De Grand Prix van China zag niet de verwachte wereldtitel van Lewis Hamilton, maar wel een spannende wedstrijd met veel wisselende weersomstandigheden. Hoe het er in de F1manager aan toe gaat, lees je hieronder.

Er zijn deze ronde maar weinig strafpunten uitgedeeld. Vettel werd teruggezet op de grid en krijgt daarom tien strafpunten in de manager. De weigerende hydraulica van Kubica's wagen levert het BMW-chassis vijftien minpunten op.

Paddyracing heeft met 445 punten deze ronde gewonnen. Met 438 punten is macal op de tweede plaats geëindigd, gevolgd door bbtb77, die 406 punten scoorde.

In het totaalklassement blijft het uiterst spannend. Binki en MadKiloClosed blijven aan de leiding, zij hebben nu ieder 5052 punten. Op slechts drie punten achterstand volgt Toontje_Lager.

Bij de subleagues heeft _amsterdam open de ronde gewonnen, door 335 punten te scoren. Van der Fange was tweede met 319 punten en 312 punten was voor Interxion F1 team genoeg voor de derde plaats.

Team holland heeft de voorsprong in het klassement uitgebouwd en staat nu op 4823 punten. Racing Team X-fi staat met 4690 punten op een veilige tweede positie, gevolgd door de n00bs, die nu 4388 punten hebben.

De volgende en laatste race van dit seizoen is de Grand Prix van Brazilië. Voor deze race kan je tot 20 oktober 00.01u wissels aanbrengen in je team. Wissels na dit tijdstip worden niet meer meegeteld. Budget dat je na de laatste race overhoudt gaat verloren, dus probeer bij een wissel het maximale eruit te halen!

Let op als je Alexander Wurz in je team hebt: morgen wordt zijn vervanger voor de Braziliaanse Grand Prix bekend gemaakt.

Submitter:  Bron: FOK!sport