'Laatste kans voor Albers'

Colin Kolles, de teambaas van Spyker F1, eist na de flater van Christijan Albers in Frankrijk een foutloze race van de Nederlander in Groot-Brittanië. Mocht dat niet lukken, dan lijken de dagen van de Nederlander geteld. Het Duitse blad Bild meldt dat testrijder Markus Winkelhock al klaar staat om het stoeltje van Albers over te nemen.

"Het is mijn job om klaar te zijn om te racen, maar verder wil ik niet deelnemen aan alle speculatie rondom Christijan", aldus Winkelhock die de boot nog even afhoudt.

Of de dagen van Albers als coureur bij Spyker inderdaad geteld zijn is nog lang niet zeker, maar feit is wel dat teambaas Collin Kolles van zowel Albers als teamgenoot Adrian Sutil een foutloos weekend eist in Groot-Brittannië.

"Het heeft weinig zin om steeds opnieuw op onze race in Frankrijk terug te blikken. We moeten dat weekend vergeten en er voor zorgen dat we deze keer geen fouten maken. Adrian (Sutil) toonde in de beginfase van de Franse GP aan dat we de snelheid van onze concurrenten kunnen evenaren. Zonder fouten behoort een goed resultaat tot de mogelijkheden," aldus Kolles.

Albers op Magny-Cours