Van Brockhorst weet niets van vertrek

Giovanni van Bronckhorst weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt. Dat liet de verdediger weten in het Algemeen Dagblad. Van Bronckhorst zou in de belangstelling staan van PSV en Feyenoord maar concreet is dat nog niet.

In het AD zegt Gio dat het nog niet eens zeker is of hij wel vertrekt bij Barcelona. "We hebben het nog niet over volgend seizoen gehad. We zijn volop bezig met de competitie en daarin is het spannend genoeg. Dat ik dit jaar een aantal keren op de bank zat, is normaal."

De Oranje-international vervolgd: "Wij roteren bij Barcelona, omdat we een grote, evenwichtige selectie hebben. Maar ik heb 22 keer een basisplaats gehad. Daar staan veel mensen misschien niet bij stil. Spelers als Arjen Robben doen bij Chelsea ook niet alle duels mee."

Vorig jaar december verlengde Van Bronckhorst zijn contract bij Barcelona tot medio 2008 maar belangstelling voor de Nederlander is er wel. "Met die interesse uit Nederland word ik echt elk jaar geconfronteerd. Ik begrijp ook dat dit de tijd is waarin transfers worden besproken, en waarin de speculaties toenemen. Ik heb nog niets met Barcelona besproken."