Ribéry in belangstelling diverse clubs

Franck Ribéry is één van de vele spelers die in de belangstelling staat van de topclubs. Zaakwaarnemer Bruno Heiderscheid vertelde onlangs dat Real Madrid met hem contact heeft opgenomen.

Veel Europese topclubs hebben de Fransman in de gaten gehouden na goede optredens met zowel zijn club Olympique Marseille als met de Franse nationale ploeg. Rivaal Olympique Lyon, Manchester United en Arsenal zouden allen grote interesse hebben in de middenvelder.

Arsčne Wenger zou een grote fan zijn van zijn landgenoot, en wil hem graag naar Londen halen. Real Madrid heeft zich onlangs in de strijd geworpen, nu het vertrek van David Beckham dichterbij lijkt dan ooit. Ondanks dat er voor de zomer waarschijnlijk geen deal komt, heeft de Koninklijke nu al vast contact opgenomen.

De 23-jarige middenvelder heeft ook de interesse van Olympique Lyon gewekt. Technisch directeur Marino Faccioli: "We volgen alle goede spelers. Maar aangezien Marseille heeft gezegd dat Ribéry nooit voor Lyon uit zou komen, hebben we ons op die markt niet geroerd." De international staat nog tot 2010 onder contract bij L'OM. Verwacht wordt dat de transfersom ergens rond de ¤20 miljoen zal liggen.