Kromkamp:"We kunnen van Liverpool winnen"

PSV-coach Ronald Koeman ziet de thuiswedstrijd van de Eindhovenaren morgenavond tegen Liverpool in de Champions League met vertrouwen tegemoet, ook al zal hij het moeten doen zonder de geschorste Phillip Cocu.

Het is nog onzeker of Koeman Patrick Kluivert bij de selectie haalt. Jan Kromkamp, vorig jaar nog spelend voor Liverpool, is er in ieder geval wel bij. Dit weekend leed Liverpool een pijnlijke 3-0 nederlaag bij stadsgenoot Everton, maar Kromkamp zegt dat dat weinig zegt over de kracht van het team. "De Champions League is een heel andere competitie. Ze hebben veel kwaliteit. Maar als je niet het vertrouwen hebt dat je zelf kunt winnen, hoef je niet eens te beginnen. Ja, wij kunnen van Liverpool winnen," aldus Kromkamp.

Voor Ronald Koeman is Liverpool ook een oude bekende. Vorig seizoen versloeg Koeman, als trainer van Benfica, de Reds in de achtste finales van de Champions League. "Ik zie geen ander team, wel een aantal verschuivingen. De ploeg is moeilijk te verslaan, daarom zegt de uitslag tegen Everton mij niet zo veel. Bepalend voor hun spel is wíe er spelen. Ik ga er wel vanuit dat Dirk Kuyt speelt."