Kalou is teleurgesteld in ploeggenoten

Salomon Kalou heeft tegenover het Algemeen Dagblad gezegd dat hij teleurgesteld is in zijn ploeggenoten bij Feyenoord. De reactie van de Ivoriaan is naar aanleiding van het nachtelijke beraad van twaalf spelers na het desastreus verlopen uitduel tegen Ajax.

Kalou was tijdens dit gesprek de grote afwezige en zijn medespelers spraken hierover hun ongenoegen uit. Volgens de jonge aanvaller is de kritiek niet terecht: Ik wist niet dat ik nog moest blijven zitten toen de trainer stopte en zelf wegging. Ik ben teleurgesteld dat ik in de krant moest lezen dat ik uit de gratie zou zijn. Wat ik vooral jammer vind en wat ik ook niet begrijp is dat mensen bij Feyenoord nooit eerst naar mij toe komen als zie iets over mij denken” aldus Kalou.

Het afwezig zijn van Kalou was voor de aanwezigen bij het beraad een bevestiging van de ongenteresseerde houding van de aanvaller. Eerder dit seizoen had Kalou al eerder een aanvaring met zijn ploeggenoten door openlijk te flirten met PSV. ”Ik wilde naar PSV om een betere voetballer te worden. Daarmee zei ik niet dat Feyenoord geen goede club meer voor me was. Hoe het nu verder moet? We zullen zien. Ik heb hier nog een contract voor een jaar.”