PSV met Bøgelund, zonder Fehér tegen Feyenoord

In de topper tegen Feyenoord kan PSV zondag weer beschikken over Kasper Bøgelund. De Deense verdediger is hersteld van een hamstringblessure.

"Bøgelund heeft eerst één helft en daarna een volledige wedstrijd met het tweede elftal gespeeld. Hoewel dit soort wedstrijden een andere intensiteit hebben, is hij er klaar voor", aldus trainer Guus Hiddink.

Remco van der Schaaf is ook weer inzetbaar. De oud-speler van Vitesse kwam dit seizoen nog niet in actie door een enkelblessure. Binnenkort gaat Hiddink met de middenvelder praten over diens toekomst, Van der Schaaf mag worden verhuurd en staat in de belangstelling van De Graafschap en Vitesse.

Csaba Fehér zal er zondag niet bij zijn. De Hongaar kwam in de zomer over van NAC en stond deze week tegen Panathinaikos voor het eerst in de basis als vervanger voor André Ooijer, die werd gespaard voor het duel met Feyenoord. Hiddink zei op de site van de Eindhovense club dat hij niet tevreden is over de ontwikkeling van de Hongaar, maar dat hij hem nog niet heeft afgeschreven. "Er moet een tandje bij. Hij is bezig aan te haken op alle fronten en had zelf ook verwacht sneller aan te pikken. Hij weet dat het allemaal wat nauwer luistert hier. Hij is er wat dat betreft erg reëel in, een echte prof. Daar neem ik mijn petje voor af."