Gorré boos op De Graafschap

Dean Gorré is boos op De Graafschap. Hij denkt dat directeur Johan Tukker en technisch manager Ron Olyslager niet doorhadden dat hij op verzoek van trainer Gert Kruys op stage was gekomen.

Gert Kruys nodigde Dean Gorré uit op stage bij De Graafschap. Gorré voelde daar in eerste instantie weinig voor, omdat hij en zijn gezin het prima naar hun zin hebben in Engelang. Kruys wist hem ervan te overtuigen toch te komen en een week trainde Gorré naar volle tevredenheid mee. Toen de beslissing moest komen of de club hem een contract zou aanbieden, werd hem verteld dat hij nog twee weken extra stage mocht lopen.

Dean Gorré voelt zich nu unfair behandeld. Hij denkt dat bestuur en Kruys niet goed hebben gecommuniceerd en dat de bestuurders dachten dat hij op eigen initiatief op proef was: "Zo woedend ben ik eigenlijk nog nooit geweest. Ze vertelden me dat ik me nog twee weken mocht gaan bewijzen. Hou op zeg! Ze behandelden me als een kleine jongen."

"Met de spelersgroep klikte het en de trainer was dolenthousiast. Met hem heb ik ook steeds contact gehad. Het geld kwam pas op de tweede plaats, want daar hoef ik het niet meer voor te doen. Nee, het ging mij om de uitdaging. Maar nu heb ik een heel slecht gevoel. Ik voel me door twee ex-keepers gepiepeld." Gisteren is Gorré weer terug naar Engeland gegaan.