Wisselen weer mogelijk

Eindelijk zijn we zover dat men weer naar hartelust kan gaan wisselen, alle punten en budgetten zijn terug gedraaid en herberekend. Na controle bleek alles te zijn zoals het hoort, het had meer voeten in de aarde dan we dachten. Het is wederom laat geworden maar de problemen zijn dan ook verholpen.

Wat betreft de diskwalificaties kom ik later deze dag op terug. Er zullen een aantal wijzigingen gemeld worden waaronder het moment van punten verdeling en een aanpassing in onze regels met betrekking tot het doorvoeren van wijzigingen na de race, veel vragen hebben we gekregen over het wel of niet doorvoeren van de diskwalificaties. Die hoeveelheid vragen heeft ons doen inzien dat onze regel niet van deze tijd is en enigzins kortzichtig.

Nog even een laatste korte opmerking, de subleagues en het klassement zijn nog niet bijgewerkt. Dit wordt morgen gedaan dit heeft verder ook geen invloed op je puntentotaal, budget of wissels die je kan maken. Dus mocht je dit opvallen, het is bekend bij ons. Morgen zal ook iedereen per mail op de hoogte gesteld worden zodat men weet dat er alsnog gewisseld moet worden.