Punten ronde 11

Vandaag gebeurden er geen opzienbare dingen of het moest de podiumplaats van Bram de Groot (RAB) zijn. Echter, maar tien Managerteams hebben Neerlands best presterend talent in de gelederen. De verschillen bleven derhalve beperkt vandaag, hoewel het Tourpeloton wel degelijk 21 minuten moest toegeven.

De beste plaats met uitzicht op de Méditerrannée was voor PAUPER met 121 punten. Hij zit er op de rustdag van morgen even warmpjes bij. Nummer twee Tobias mag ook niet klagen, met 120 punten verloor hij vandaag slechts met banddikte de sprint. charlydj completeerde het podium van vandaag (114 pnt).

Op de rustdag staat Magerusz onbedreigd bovenaan met 1597 punten. De top drie veranderde niet vandaag. Nummer twee Remco_h nam wat meer afstand van de nummers drie en vier, LionKing en Engelaartje. Trainspotter blijft goed volgen. Kozzmic op de vijftiende plek en Kareem.Abdul-Jabbar op de negentiende stek hadden er zo vlak voor de rustdag nog zin in. Zij kwamen snel dichterbij.

Donderdag wordt een zeer korte, maar vermoedelijk erg warme, etappe verreden naar Toulouse. Met de aanwezigheid van Arnold Schwarzenegger boven het peloton zal het voor de renners dringen worden voor enige schaduw. Na de geslaagde vlucht van vandaag zou men een nieuwe poging verwachten. De 85 Managers met Servais Knaven in de gelederen zullen duimendraaien.

De redactie


Uitgevallen renners tot nu toe: Marc Lotz (RAB), Levi Leipheimer (RAB),
Angel Vicioso (ONC), Fabio Baldato (ALE), Jesus Maria Manzano (KEL),
Alessandro Petacchi (FAS), Jaan Kirsipuu (AG2), Olaf Pollack (GER), Luis
Perez (COF), Michael Rich (GER), Marco Velo (FAS), Aitor Gonzalez (FAS),
Volodymir Gustov (FAS), Sven Montgomery (FAS), Nicola Loda (FAS), Ignacio
Guttierez (KEL), Antonio Tauler (KEL), Samuel Sanchez (EUS), Pierre
Bourquenoud (JEA), Eddy Mazzoleni (VIN), Lilian Jegou (CRE), Jimmy Casper (FDJ), Stefano Zanini (SAE), Andréas Klöden (TEL), Angelo Furlan (ALE), Joseba Beloki (ONC), Stefano Garzelli (Vini Caldirola)