'Van the Man' scoort zijn 200e

Ruud van Nistelrooij scoorde vandaag zijn 200e treffer in zijn loopbaan als profvoetballer.

Manchester United speelde in Londen een spannende uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur. De ploeg liet niet na te profiteren (0-2) van het puntverlies van Arsenal gister.
Na een voortdurende stormloop, waarbij keeper Keller 3 goede kansen van Van Nistelrooij onschadelijk maakte, duurde het tot 20 minuten voor tijd voordat Scholes de bevrijdende openingstreffer maakte. Tottenham probeerde nog langszij te komen. In de blessuretijd lukte het Van Nistelrooij toch nog de doelman te verschalken. Op een voorzet van Fortune van links schoot hij in de korte hoek raak. De 200e treffer werd uitbundig gevierd door zijn medespelers. Voor Van Nistelrooij was het de 40e treffer voor de Mancunians dit seizoen. De 0-2 zege zette Manchester op kampioenskoers.