[Gerucht] Binnen 18 maanden nieuwe versie PS3?

Volgens anonieme bronnen zal Sony binnen 18 maanden met een nieuwe versie van de PlayStation komen. Deze versie zal dezelfde hardware hebben (zoals de CPU en GPU), maar de aansluitingen en software zullen verschillend zijn.

Wat de verbeteringen precies zijn wist de bron niet te vermelden, maar de nieuwe software zou ervoor moeten zorgen dat de PS3 meer een mediacenter zal worden. Via de software zal media gestreamed kunnen worden naar de TV. "We have even looked at a Sony home server based on Playstation technology. This would allow consumers to connect home automation devices to the Sony server while also delivering online gaming and access to an extensive movie and music library" aldus een bron binnen Sony.

Natuurlijk is dit echter nog een gerucht, en van Sony hoeven we voorlopig nog geen antwoord te verwachten. Een nieuwe versie zal pas korte tijd voor de introductie aangekondigd worden door Sony. Het is echter niet de eerste keer dat Sony met een nieuwe versie van de PlayStation komt. In 2003 kwamen ze al met de PSX , die echter alleen uitkwam in Japan.



De PSX uit 2003