Little Big Adventure 3 in ontwikkeling?

Er bestaat een goede kans dat er eindelijk een vervolg komt op de populaire Little Big Adventure-games. De oprichter van fansite TwinAdv.net leidt dat af uit verschillende e-mails die hij heeft ontvangen van de oorspronkelijke bedenker van de serie, Frederick Raynal. Raynal heeft is druk bezig zijn bedrijf Ludoid (dat gespecialiseerd is in het bieden van hulp bij het ontwikkelen van software en ideeën) uit te breiden naar een game development studio. Hij heeft al diverse game-ideeën naar publishers gestuurd, en één van die ideeën is 'Little Big Adventure 3: Genesis of the Stellar Entity'.

"(I) decided, a few weeks ago, to set up a new team. I presented several projects, including LBA3, to several publishers."

Zodra een publisher interesse toont zal Frederick Raynal eraan beginnen. Samenwerking met Didier Chanfray, die ook aan de oorspronkelijke games werkte, is niet uitgesloten. Didier Chanfray heeft Studio Little Worlds opgericht, een developer van interactieve DVD's en games.



Little Big Adventure 2: Twinsen's Odyssey

Destijds (1994 en 1997 respectievelijk) werden van LBA1 meer dan 600.000 en van LBA2 meer dan 400.000 exemplaren verkocht. Frederick zei verder nog dat hij verwacht in februari met goed nieuws naar buiten te zullen komen.