Michiel Veenstra uitgescholden op radio

3FM-DJ Michiel Veenstra is vannacht flink uitgescholden door een gefrustreerde beller tijdens het radioprogramma Nachtegiel. De beller bleef Michiel belachelijk maken tot het woord "kanker" viel en Michiel er genoeg van had.

Het gesprek begon rustig toen de beller Michiel aanraadde om terug naar Radio Almelo te gaan, omdat hij Michiel "te kinderachtig voor woorden vond en een lelijke nerd." Tevens vond hij de DJ "vreselijk puberaal en een schande voor de radio."

Vervolgens begon de beller persoonlijk te worden en haalde hij Michiels zus erbij. Tevens vond de beller Michiel een "lelijke Giel look-a-like."

Toen verloor de beller zijn zelfbeheersing en noemde de DJ een "kankerhond." Dat was de druppel voor de DJ. "Dat vind ik echt een compleet overbodige opmerking," aldus Veenstra. Ten slotte verbrak Michiel de verbinding. 

Het programma werd uitgezonden in de nacht en wordt gekenmerkt door de aparte bellers. Zo belde er vorig jaar ene Otto  die Coldplays Viva la Vida aanvroeg, omdat hij nog maar 10 uur te leven had. Later bleek dat de beller een 'grapje' maakte.  

  
Het bewuste fragment uit de programma NachteGiel