Nieuwe barsten in relatie Brangelina

Het gaat steeds slechter tussen Angelina Jolie en Brad Pitt. Dat beweren althans de altijd betrouwbare anonieme bronnen rondom het stel.

Eerder deze maand zou Jolie haar man al betrapt hebben in een innige verstrengeling met de oppas, nota bene in het bedje van hun tweeling Knox en Vivienne (we waren gewoon aan het knuffelen, aldus een gewetensreine Brad), dit keer kwam Jolie moe thuis van een dag hard werken om erachter te komen dat Pitt de hele dag niets had uitgespookt behalve bier drinken en dvd's kijken. Boven lag hij zijn roes uit te slapen, beneden probeerde de oppas (dit keer wel aan het werk tenminste) tevergeefs de zes kinderen ervan te weerhouden het huis af te breken.

Jolie zou ontploft zijn, aldus ingewijden. 'Angelina stormde naar boven en probeerde Brad wakker te schudden, maar hij lag in een soort coma en murmelde alleen maar dat ze hem met rust moest laten.'

Zoals het een goede workaholic betaamt stort Jolie zich helemaal op haar werk om het relatieverdriet te vergeten. Maar de opnames voor haar nieuwe film Salt beginnen hun tol te eisen. Jolie zou dagen van vijftien uur maken en kilo's zijn afgevallen. En dat terwijl de actrice vorig jaar nog klaagde dat zij en Pitt door het vele werken zo weinig tijd hebben voor elkaar en de kinderen.


Nieuwe barsten in relatie Brangelina  (foto: DAG)