Lage kijkcijfers voor Wendy van Dijk

Wendy van Dijk is zwaar teleurgesteld in de extreem lage kijkcijfers van haar reallifesoapshowprogramma rond stelletjes die willen trouwen. In Million Dollar Wedding strijden Nederlanders om een gratis droombruiloft middels een afvalrace à la Idols.

Er zijn nu drie uitzendingen geweest en elke week wordt het lager. Zaterdag keken er nog slechts 412.000 mensen naar Wendy. Paul de Leeuw kwam na zijn zomerstop keihard terug met 1,8 miljoen kijkers. So You wanna Be a Popstar met Nance, die op SBS6 de plek innam van Wendy toen ze naar RTL verkaste, trok vrijdag iets minder dan 1,3 miljoen kijkers.

Wendy gelooft nog wel dat haar programma een succes kan worden. "Het is heftig en we zijn teleurgesteld. We luisteren nu goed naar wat mensen zeggen. We moeten leren. Het is een risico om met een concept te komen wat alleen op papier is uitgetest. Ik denk dat we nu wel weten wat er aan schort."

Vorig jaar scoorde Wendy van Dijk ook al matig met haar Hart in Actie-kloon Heel Holland Helpt. Dit programma gaat echter nog een knallend succes worden, aldus Wendy: "We zijn nu bij de live shows. Er zijn acht paren geselecteerd. Het wordt nu erg leuk."