Roseanne: 'Britney is een hoer'

Het is tegenwoordig blijkbaar hip in showbizzland om elkaar uit te maken voor hoer. Werd Ellemieke Vermolen onlangs nog door Paul de Leeuw een hoer genoemd, nu is het de beurt aan Britney. De gevallen zangeres werd door Roseanne Barr uitgescholden voor 'hoer'. "Britney Spears is een hoer", schrijft de dikke actrice en comédienne op haar weblog.

En dit is niet het enige wat de van de jaren tachtig comedyserie 'Roseanne' populaire Barr over Britney schrijft. Ze geeft op niet mis te verstane wijze te kennen dat ze geen greintje medelijden heeft voor de drank- en drugsverslaving van Britney. "Als je te zwak bent om daar vanaf te blijven, dan ben je niet beter dan een drugshoer op straat", laat ze via haar weblog weten.

De 25-jarige Britney ligt momenteel flink onder vuur. Net nu ze onlangs de voogdij over haar kids verloor, geeft Roseanne haar nog eens een veeg uit de pan. "De rechter probeert je een lesje te leren", vindt Roseanne. "Houd je mond en leer ervan! Je bent een slechte moeder, en jouw eigen moeder is dat ook!"

De comédienne richt verder het woord aan Britneys moeder. Volgens haar is Lynne Spears namelijk verantwoordelijk voor alle problemen van de popdiva. Daarom geeft ze moe Spears nog enkele tips mee.

"Sluit je kind op en blijf net zo lang bij haar zitten als nodig is om haar weer op het juiste pad te krijgen", aldus Roseanne. "Blijf bij je kind zitten, moeder! Nadat jij en haar vader haar hebben geprostitueerd. Dit is allemaal jullie fout!"


Roseanne zelf poseerde in haar hoogtijdagen in sexy stoeipakje voor de cover van een Amerikaans tijdschrift


Met dank aan Dr-Kill-Phil-Bill voor de submit.