Britney Spears gespot in Antwerpen

ShowbizzBrekend nieuws uit België. Eén van de favoriete artiestes van de FOK!-frontpage, Britney Spears, is maandag gesignaleerd in eetcafé Erasmus aan de Berchemlei in de Antwerpse wijk Borgerhout. Volgens kelner Ronald Busschots kwam Britney aanrijden met twee grote Mercedessen en had ze drie bodyguards bij zich en droeg ze een zonnebril.

Busschots zegt vandaag in de Vlaamse media dat hij en zijn collega's er zeker van zijn dat het La Spears betrof. ''Maandagavond tussen zes en zeven uur stopten voor de deur twee grote Mercedessen 500. Dat zijn van die grote bakken, die zie je niet alle dagen. Bovendien hadden ze een nummerplaat met VIP017 en VIP018 op. Uit de auto's stapten drie mannen en een vrouw. De vrouw kwam binnen, met één van de mannen. 'Waar is het toilet', vroeg de man in het Engels met een Amerikaans accent. Ik wees hem de weg en de vrouw ging het toilet binnen. De man bleef voor de deur van de wc staan. Hij had een oortje in.''

Toen de vrouw uit het toilet kwam glimlachte ze naar Ronald en zei ''thank you''. Toen herkende Ronald haar: het was Britney Spears.



De zeker echte Spears, want archieffoto