Jan en Yolanthe wonen eindelijk samen

Jan Smit kan sinds kort elke nacht naast zijn grote liefde Yolanthe slapen. Vandaag heeft Jans manager Jaap Buys officieel bevestigd dat de tortelduifjes sinds kort onder ťťn dak slapen.

Sinds een paar weken is Jan Smit ingetrokken in het appartement van de mooie Yolanthe in Hilversum. Reden zou zijn dat Jans nieuwe villa in Volendam nog niet klaar is. Bovendien zou het stel niet meer zonder elkaar kunnen.

Zodra het nieuwe stulpje in het vissersdorp klaar is, in het voorjaar van 2008, zal het stel daar hun intrede nemen. De populaire zanger zei eerder al over zijn droomvilla: "Ik heb een huis gekocht. Uiteraard in Volendam. Een eigen stek op een droomplek, de wens van ieder mens. Het huis kost ruim zeven ton, maar het gaat helemaal plat."

"Mijn nieuwe optrek krijgt een Oostenrijkse sfeer, zoals een chalet. Lekker knus. In de kelder een grote bar, in de slaapkamer een king size-bed. Met plek voor vier. Ik heb goed op m’n privacy gelet. Om mijn voortuin komt een hek. De achtertuin grenst aan het water en een heg. Kan ik rustig in m’n blote kont zonnen."


Jan kan Yolanthe nu elke avond een serenade brengen