Harry Potter wil graag zijn toverstaf gebruiken

De zeventienjarige Daniel Radcliffe, beter bekend als zijn alter ego Harry Potter, wil wel eens wat meer zien van de wereld dan alleen Zweinstein, zijn bezem en zijn vriendjes. De jongen wil nu eindelijk eens voelen hoe het is om seks te hebben. Hij is nu zelfs zo hitsig, dat het hem geen fluit uitmaakt dat het met een meisje is dat alleen maar met hem naar bed wil omdat hij beroemd is.

"Ik ben te jong om al aan een vaste relatie te beginnen", zo vertelt de jonge acteur. Hij weet best wel dat veel meisjes alleen met hem op stap willen omdat ze weleens willen weten hoe het is met Harry Potter uit te gaan. "Maar ik vind dat geen probleem, ik ben pas zeventien. Als ik een langdurige relatie zou willen, zou ik geen genoegen nemen met iemand die niet echt in mijzelf ge´nteresseerd was. Maar ik wil geen relatie, dus is er geen probleem", vertelde hij deze week.

De komende weken zullen de jonge vrouwen weer in de rij staan voor Daniel. Donderdag gaat namelijk de vijfde Harry Potterfilm, Harry Potter en de Orde van de Feniks, in premiŔre.


Twee jaar geleden was Harry nog absoluut niet ge´nteresseerd in vrouwelijk schoon