'Brad en Angelina gaan in Amsterdam wonen'

Icoon Showbizz Brad Pitt en Angelina Jolie gaan in het centrum van Amsterdam wonen. Dat heeft RTL Boulevard woensdag gemeld. Volgende week zou het koppel naar Amsterdam komen om een pand aan de Leidsegracht te kopen. Het grachtenpand zou zo'n tweeënhalf miljoen euro kosten.

Pitt heeft eerder gezegd Amsterdam een fantastische stad te vinden door de sfeer en de vrijheid die er te vinden is. Ook waardeert hij de fietsers in de stad. Pitt heeft al drie maanden gewoond in Amsterdam. Er vaart elk half uur een rondvaartboot langs de nieuwe woning van Pitt. Als je wil kan je naar Pitt en Jolie zwaaien.

In augustus werd het koppel ook al gesignaleerd in Amsterdam. Pitt zou de voorstelling 'Bandloopt 42' van het theatergezelschap Orkater bezocht hebben. Een schoonmaker beweerde zelfs het slipje van Jolie gevonden te hebben tussen de lakens van haar hotelkamer. Later heeft het management van Pitt ontkend dat hij bij de theatervoorstelling aanwezig was. Ook was Pitt in Amsterdam tijdens de opnamen van de film Ocean's Twelve.

Met dank aan DaCode voor de submit.