Santegoeds: 'Albert probeert me te naaien'

Evert SantegoedsRoddel-'queens' Evert Santegoeds en Albert Verlinde zijn verwikkeld in een bitchfight. "Hij probeert me weer te naaien", zegt Santegoeds, die het Talpa-programma Entertainment Live presenteert, over zijn RTL-collega Verlinde. De laatste zou in zijn programma RTL Boulevard de spot hebben gedreven met de dramatische kijkcijfers van Entertainment Live.

Het programma van Santegoeds haalde tijdens de tweede uitzending dinsdag 60.000 kijkers. "Zelfs voor Talpa een diepterecord", grinnikte Verlinde. Hij noemde het nieuwe programma 'dramatisch slecht' en ook in potentie geen partij voor RTL Boulevard. Eerder deed Verlinde ook al geringschattend over de nieuwkomer. 'Niet Albert Verlindenetjes en niet collegiaal', reageerde Santegoeds. "Albert flopte vroeger aan de lopende band. Hij heeft zelfs in dameskleding gepresenteerd om kijkers te trekken. Boulevard is zijn eerste succes."

Verlinde zou het Santegoeds vooral kwalijk nemen dat hij continu heeft lopen afgeven op RTL Boulevard. "Zelfs toen we onze 1000ste uitzending vierden had Evert commentaar. Iemand die op andermans verjaardag loopt te zeiken is een nul. Wekenlang kon hij broeden op een primeur voor zijn eerste uitzending. Dat werd de scheiding van Thomas Acda. Een blunder! Klopt niets van. Verder zou ik te veel praten in Boulevard. En dan is hij zelf 20 van de 23 minuten aan het woord", meent Verlinde, die vanaf 7 april ook een eigen talkshow zal presenteren op RTL4. Santegoeds ontkent lelijke dingen over RTL Boulevard te hebben gezegd.

Met dank aan pberends voor de submit.