Gluurder kruipt in reservoir dames-wc

frut666 had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Weird nieuwsEen 45-jarige man is in de Amerikaanse staat New Hampshire gearresteerd nadat hij werd aangetroffen in het afvalreservoir van een damestoilet. Gary Moody uit Gardiner was onder het toilet gekropen, van waaruit hij een perfect uitzicht had op de billen die boven hem plaats namen.

Een 14-jarig meisje dat vanuit het toilet een vreemd geluid hoorde kreeg de schrik van haar leven toen ze onder zich een gezicht zag. De man werd vervolgens door de politie uit zijn schuilplaats gehaald. "Het is een onvoorstelbaar smerige omgeving en alvorens we hem met iemand in contact brachten, moesten we hem volledig ontsmetten. Het was net alsof we radioactief materiaal in handen hadden", vertelt de plaatselijke sheriff John Hebert.

Moody is na het betalen van een borgsom van 250 dollar voorlopig vrijgelaten. Hij moet half juli voorkomen voor het onrechtmatig betreden van privé-eigendom. Hoe hij in het afvalreservoir wist te komen staat niet vast. Aangezien de bak afgesloten was wordt vermoed dat hij via het toilet erin is gekropen.