Osama Bin Laden: "Europa zal boeten"

Piefman had ons via de nieuws-submit te melden:

Osama Bin Laden is nog niet klaar met Europa. Dat heeft Khwaja, een vriend van Bin Laden, aan de VRT laten weten. "De Europeanen maakten deel uit van de coalitie van terroristen die duizenden onschuldige broeders en zusters gedood hebben in Afghanistan. Daar zullen ze voor boeten. Europa dient Amerika als een slaaf. Daarom is het even schuldig."

Khawaja leerde Osama Bin Laden kennen in de loopgraven van Afghanistan, toen ze samen tegen de Russen streden. "Osama is een van de meeste toegewijde en zachtaardige mensen die ik heb ontmoet. Hij heeft een groot respect voor de mens, wat tenslotte de basis van ons geloof is. Ik zag hem nooit zonder lach op z'n gezicht. Maar een genie is-ie niet. Hij is zelfs maar middelmatig begaafd. Wat er ook van zij, wij zijn er beiden van overtuigd dat Allah de mensen moet besturen en niemand anders. En we zullen de wereld bevrijden van alle corrupte leiders."

Volgens Khawaja hebben de moslimstrijders een groot voordeel in Irak en Afghanistan. "De Amerikaanse soldaten willen liefst zo snel mogelijk weg uit Irak. Maar bij ons zijn de reserves onuitputtelijk. Ik ken duizenden mensen die in Irak hun leven willen offeren voor hun geloof. En er komen er nog elke dag bij. De dood is voor ons een geschenk van God. Het is een geliefde: we smachten ernaar."