Madonna weer niet naar Nederland

Calvobbes had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Gisteren wist Madonnarama al de data van de komende "wereldtour" bekend te maken, die zijn inmiddels bevestigd door concertorganisator SFX. Net als tijdens de Girlie tour acht jaar geleden zal ze Nederland niet aandoen. Het Europese gedeelte van de 'Drowned World Tour' begint op 5 juni in Keulen en eindigt begin juli in Londen waar ze volgens geruchten zeven concerten zal geven. Tussendoor treed ze alleen nog op in Barcelona, Milaan, Berlijn en Parijs.

Op 21 juli start de Amerikaanse tour in Philadelphia en einidigt half september in Las Vegas. Details over de kaartverkoop worden waarschijnlijk maandag of dinsdag bekend gemaakt. Het is onwaarschijnlijk dat er alsnog een concert in Nederland bekend zal worden. Aangezien er al zeer lange tijd geruchten waren en Mojo de kans op een Nederlands concert 50% achtte lijkt het erop dat het dus niet is gelukt om Madonna naar Nederland te halen. Of ze ook nog andere werelddelen aandoet is niet bekend.

Oftewel, alle geruchten omtrent een optreden in de het Arena Stadion zijn dus achterhaald. Ze zal deze tour alleen maar in Ahoy' formaat zalen optreden en het zal dus zeer moeilijk worden om daarvoor kaarten te krijgen...