Date-Rape Frank

Weet je dat het me keer op keer verbaast hoe tragisch dom het Nederlandse volk wel niet is? Frankie eruit en Kelly nog steeds in het huis alwaar ze de halve bevolking kan blijven tergen.
Toch betwijfel ik of dat bewust zo gestemd is door de mensen. Mij bekruipt namelijk het gevoel dat half BB-kijkend Nederland zich na een avondje stappen, zuipen, blowen, slikken en snuiven even voor de lol besloot te stemmen. Je kent 't wel, net als het maken van een afspraakje met het lelijkste meisje van school - beugelbekkie/pestbril/acnesmoeltje/125 kilo - om haar vervolgens toeterend voorbij te rijden als ze klaar staat om opgepikt te worden. Gewoon een lolletje. Of dat je voor de gein besluit op de CD te stemmen en er uiteindelijk na de telling achter te komen dat ze 32 zetels hebben, dat soort humor. Of dat je tv kijkt of een stream op internet volgt en je denkt 'weet je wat ? Ik ga die Frank aangeven wegens verkrachting !' en dat je dan krom van de binnenpret gewoon een politieburo binnenstapt en een zo serieus mogelijke smoel trekt. Geinig joh!
Op diezelfde manier vermoed ik dat Nederland op BB stemt. Gewoon de meest irritante persoon nemen en daarop je stem uitbrengen.
Het zou me niet verbazen als 80% van de bellers nooit naar BB kijkt, maar dat ze van hun omgeving horen dat die Kelly zo ontzettend irritant is. Van hun buurman die elke avond van die harde muziek draait bijvoorbeeld. Gewoon stemmen op Kelly, want die buurman zul je wel krijgen!

Hoe zou dat nou trouwens aflopen met die verkrachting ? Zou Diane als speciale betekenis aan die ring hebben gegeven 'kijk politie, dit is nou de man die mij verkrachtte! Ik heb 'm al gemarkeerd!' ?
Zou me niks verbazen. Ik denk namelijk dat ze doodsbang voor 'm is na die brute aanval op haar kuisheid. De brute aanval die haar in de armen dreef van Andries, en toen weer Frank, en toen weer Andries, en toen weer Frank en uiteindelijk weer Andries. Da's pure zelfbescherming, heeft niets met geilheid van doen.
Frank zal morgen een rechercheur voor de deur hebben staan, aanklacht al in zijn hand. Ik zie het al helemaal voor me:
"Goedendag, U bent Frank ?"
"Ja, ik ben Frank ja"
"Mooi. U beseft dat er een aangifte tegen u is gedaan vanwege de vermeende verkrachting van Diane ?"
"Pardon ? Je zit toch niet met me mind te fucken he ?"
Geweldig!
En dat Frank dan te horen krijgt wie die aangifte gedaan heeft en dat hij dan met een handjevol F-siders even langsgaat, en dat 112 weekend daar dan bij is. Zou fantastisch zijn.

Uiteraard zou na de tegenaanval Frank weer kalmeren en bij de aangever op bezoek gaan in het ziekenhuis. "Kamer 3, 4 en 5 meneer Frank", waarop Frank met een grote bos bloemen een der kamers binnenwandelt alwaar hij de bloemen per ongeluk in de anus van de aangever plaatst om vervolgens tot de ontdekking te komen dat 's mans bovenlichaam een kamer verderop ligt.
Ja, er kan nog wat vermaak op televisie komen de komende weken.
Aangever, bedankt !