FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 27 mei 2000

Esmeralda definitief NIET in Playboy

Tijdens mijn ideale weekend-warming-up, oftewel tijdens het programma Club Radio op de regionale radiozender WOS 89.3, was zojuist Esmeralda uit de BUS in de uitzending bij presentator Rob Veenman. Zij verklaarde tijdens het interview dat zij definitief NEE heeft gezegd tegen een aanbod van Playboy om naakt te poseren. Ook voor een miljoen zou ze het niet doen, omdat, zo zei ze, "sommige dingen niet te koop zijn".

(Hoewel ik zelf niks te klagen heb vind ik het tòch jammer! )

'Essie' meldde overigens ook dat haar relatie met Bullent nog steeds hetzelfde is als in de BUS. Verder deed ze er een beetje vaag over...of er dus nog een èchte relatie is tussen die twee is niet echt duidelijk. Ze hoopte in ieder geval wèl dat de relatie van Jop en Antonette meer was dan een tijdige BUS-flirt. Esmeralda was trouwens wel eerlijk over het succes van de BUS; ze vond dat de kijkcijfers niet enorm slecht waren, maar toen ze moest kiezen tussen flop en succes koos ze toch iets meer voor flop. Ze verklaarde ook dat ze nooit meer zoiets als de BUS zou doen. (Leuk dat ongeveer iedereen van BB en de BUS dat zegt ) Voorlopig neemt Essie in ieder geval de auto, de bus is ze eventjes spuugzat...

Luchtrover sprong de dood tegemoet

Longbow had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De man die eergisteren de passagiers van een Filippijns lijnvliegtuig beroofde en die het toestel daarna per parachute verliet, is gisteren op 70 kilometer van Manila diep in de modder gevonden . "Alleen zijn handen staken nog boven de grond uit", aldus een politieman.

Het paarse valscherm, een amateuristisch product van huisvlijt, werd een eindje verderop aangetroffen. vermoedelijk was het harnas waar de man inhing niet berekend op de enorme krachten waar het bij de opening van de koepel aan blootgesteld werd, en is de man er op dat moment uitgevallen. Zijn buit is overigens nog spoorloos.

Liever één Filipijn in de modder, dan 10 in de lucht

Geen videoscherm bij wedstrijden Engeland

Tijdens de Europese Kampioenschappen, dat op 10 juni begint, worden de wedstrijden van het Engelse elftal in Arnhem niet op een groot videoscherm uitgezonden. Dat heeft burgemeester Scholten van Arnhem besloten, omdat hij bang is dat het uitzenden van de Engelse wedstrijden hooligans met 'minder goede bedoelingen' naar Arnhem zou lokken.

Arnhem stelt als enige speelstad een groot videoscherm op, ondanks het dringende advies van het ministerie van Binnenlandse Zaken om dat niet te doen. De gemeente wil EURO 2000 echter in alle opzichten benaderen als een feestje en daar hoort gemeenschappelijk kijken in de buitenlucht bij.

Na de rellen met Engelse voetbalsupporters in Turkije en Denemarken hebben politie, gemeente en justitie nog eens overlegd. De burgemeester realiseerde zich toch dat hij grote groepen goedwillende supporters te kort doet door de Engelse wedstrijden niet uit te zenden, maar vindt het risico op verstoring van de openbare orde belangrijker. Turkije speelt op Eerste Pinksterdag de eerste wedstrijd in het Arnhemse stadion Gelredome. Het Engelse elftal speelt een dag later in Eindhoven. Supporters van beide landen zitten daardoor vlak bij elkaar. De burgemeesters van kleinere gemeenten tussen Eindhoven en Arnhem zijn door politie en justitie gewaarschuwd dat zij zich eveneens moeten voorbereiden op mogelijke moeilijkheden.

Bugs en vreemde routes in NS reisplanner

_joepie_ had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De helpdesk van de Nederlandse Spoorwegen is overbelast, zo merkte een WebWereld-lezeres. Zij had problemen met de installatie van hun routeplanner software. Eerst verscheen een foutmelding op het scherm, waarna de software plotseling toch aan het installeren sloeg. Na opstarten van het programma bleken verschillende delen gewoonweg niet te functioneren. Routekaartjes verschenen niet en het zoeken in het spoorboekje ging erg traag.

"Ik heb de CD teruggebracht naar het station in Bussum, daar stond een rij met andere gedupeerden", zegt de lezeres. Inmiddels heeft zij een nieuwe schijf, die ligt nog te wachten op installatie.

Woordvoerder Michiel Jonker van de Nederlandse Spoorwegen bevestigt de bugs in de Planner Plus. "Het product heeft kinderziektes. We hebben een aantal meldingen binnen gekregen van problemen met de installatieprocedure. Dat ligt aan de Install Shield, een apart programma dat de installatie verzorgt", zegt Jonker. "Ook de problemen met de routeplanner zijn ons bekend."

Inmiddels zijn ruim 70.000 exemplaren van de Planner Plus verkocht. Gebruikers met een gratis updateabonnement krijgen iedere drie maanden een gratsis update CD-ROM toegestuurd. Behalve een verse dienstregeling zal op de schijf ook een bijgewerkte routeplanner staan.

Ook mooi, koop je een programma wat niet goed werkt, weten de makers ook nog dat het zo is. Stel het dan uit !!

Siamese tweeling overlijdt na scheiding

MP had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De uit Peru afkomstige Siamese-tweelingmeisjes Milagros en Martha zijn vandaag als gevolg van een scheidingsoperatie overleden. Milagros overleed kort na de scheiding en Martha enkele uren later . De twaalf uur durende operatie in Palermo was voorafgegaan door een publieke vraagstelling over de vraag of de ingreep ethisch gezien wel door de beugel kon.

De Italiaanse hartchirurg Carlo Marcelletti voerde in de nacht van vrijdag op zaterdag de scheidingsoperatie uit. Eerder had een andere chirurg geweigerd te opereren omdat vaststond dat zeker een van de twee kinderen zou sterven. Dit omdat de siamese tweeling hart en lever moesten delen. De moeder van de tweeling had toestemming gegeven voor de operatie.

Britney aan je sleutelbos

micha had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Mocht je echt helemaal weg zijn van Britney Spears, dan zal je blij zijn dat er binnenkort sleutenhangers te verkrijgen zijn met ingebouwde chips met een nummer van Britje erop.
Er komen ook sleutelhangers van andere artiesten.

Deze nummers zijn in een goedkope chip gebakken, en zijn af te spelen op een speciaal net zo goedkoop spelertje dat niet veel groter is dan de sleutelhanger. Ze hebben ook een alarmfunctie, zodat je fijn met het gezang van Britney kan wakker worden.

Aaaaaahrg! Dan ben je ook meteen wakker ja

Rechercheur ramt tram

Gistermiddag heeft een rechercheur in opleiding in Amsterdam tijdens een oefenachtervolging een tram geramt.
Tijdens een praktijkoefening achtervolgen wou hij een tram inhalen, maar kon een tegemoetkomende auto niet ontwijken en knalde op de tram. In de tram raakte niemand gewond, de rechercheur zelf was lichtgewond. Zijn auto was total-loss, en het tramverkeer hield er flink oponthoud aan over.

Racechercheur?

Mikey Graham ontslagen

Nee, niet bij zijn band Boyzone, maar bij een Britse supermarktketen. Mikey, zou in zes grote winkels een optreden verzorgen, maar nadat hij tegenover de pers had verklaard dat hij wel eens wiet rookt en dit minder erg vindt dan het drinken van alcohol, werd hierdoor de directie vanaf gezien.

een woordvoerder van de supermarktketen verklaarde dat zij een familiewinkel zijn en dat dit niet in hun imago past.

Wat schijnnheilig, alsof er in iedere familie niet iemand is die wel eens een blowtje rookt .



Schilderij van 25 cent op Net $135.805

_joepie_ had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Voordat je met de grote schoonmaak de inhoud van je zolder met de vuilniswagen meegeeft kun je misschien overwegen om het te koop aan te bieden op een internetveilingsite. De man die vorige week een abstract kunstwerk te koop aanbood voor 25 dollarcent en tegen het einde van de veiling 135.805 dollar rijker werd, zal het hier helemaal mee eens zijn .

De man die het doek zelf voor 25 cent had gekocht, mocht het van zijn vrouw niet in huis ophangen, dus liet hij het veilen via Ebay. Ook zette hij een foto online om de door een fiets veroorzaakte schade te illustreren. Op de foto was ook de handtekening "RD52" te zien, waardoor velen dachten met de overleden Californische kunstenaar Richard Diebenkom te maken te hebben. De laatste veiling van een werk van Diebenkorn leverde in 1998 3,9 miljoen dollar op.

Mmm, lekker zo ff 55.522.000% winst .







Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.