FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 28 mei 2000

Weer schietende scholier in VS

Dit maal in de staat Florida, waar een 13-jarige scholier die zijn leraar vrijdag doodschoot omdat hij de klas uitgestuurd was. De leraar, Barry Grunow (35) getrouwd en vader van twee kinderen had de jongen op de laatste dag van het schooljaar de klas uit gestuurd, omdat deze met waterballonnetjes aan het gooien was. De jongen ging naar huis, maar kwam meteen terug met een pistool en schoot Grunow in koelen bloede in het gezicht.

Ondanks alle aandacht in de media en de politiek, blijven vuurwapens maar binnen het bereik van kinderen daar in de States .

Antonette fanclub organiseerd LIVE CHAT

------ had ons via de newssubmit het volgende te melden: Dit las ik op de antonette fanclub:

Beste fan van De Bus !
Deze zondag organiseren wij vanaf 19:00 samen met andere bus-fanclubs een chat!
De aanwezigen zullen zijn:
De Tessa fanclub
De Antonette fanclub

misschien ook:
De Eric fanclub
Esmeralda
De Bullent fanclub
en er is een grote kan dat er nog meer "Vips" aanwezig zullen zijn !

Er is een speciale website met meer informatie.
Die is te vinden op http://www.debuslive.com/
Je kan chatten met het programmatje "mIRC" of via de website, http://www.debuslive.com/

De chat begint om 19:00, maar je kan al inloggen op de chat om 18:00. Want vol = vol.

Je kan dan al je vragen stellen aan de famillie en vrienden van in ieder geval Tessa en Antonette, je kan suggesties doen over de fanclub, maar vooral vragen over degene die ze steunen!

Er volgt nog een berichtje met het laatste nieuws, en wie er wel en niet aanwezig zullen zijn!

p.s. op www.debuslive.com is er een duidelijke uitleg met plaatjes !!

--------------

Da's nog eens leuk, ik verzorg die chat namelijk.
Ik zal nog even het laatste nieuws vermelden.
Uitbetrouwbare bron is vernomen (nichtje van Antonette) dat Jop ook komt, dus voor de fans van Jop is ook gedacht.
Hij kwam vanmiddag even langs tijdens de testronde.

Ik zal nog even vertellen waarom ik dit organiseer, voordat ik allemaal commentaar krijg.

Het is de bedoeling dat als Big-Brother 2 begint, ik live uitzendingen (real- audio/video+IRC) ga regelen voor de fanclubs. Hun eigen uitzendingen dus.
Daar is dit een voorbereiding voor.

Inloggen met IRC kan op : 24.132.150.57
Heb je geen IRC of heb je geen zin om hem op te starten, ga dan naar http://www.debuslive.com/
Ook de rookies kunnen daar meer informatie vinden.

P.S. misschien komt er nog een mystery-guest ..

Zwaar weer met orkaankracht

LB meldde ons het volgende:

Het noodweer kostte dit weekend het leven aan twee mensen - een man en een tienjarig kind. Zij zijn tijdens een kunstmanifestatie in Helmond door een afgebroken tak geraakt. Betreffende manifestatie is ondertussen afgelast.

In Rotterdam hebben wij ook veel last van het stormachtige weer gehad. Zo is hier het Dunya Festival dat jaarlijks in het park onder de Euromast wordt gehouden (en tevens een aanradertje is voor iedereen ) helaas afgelast.

Een uitstapje naar de stad (die in Rotjeknor elke zondag open is ) resulteerde in het van dichtbij meemaken van het omvallen van een boom, die een stuk van de Oostzeedijk voor verkeer ontoegankelijk maakte. Snel vluchtte ik de Albert Heijn binnen, waar ik veilig dacht te zijn voor de wind, toen een stuk van het glazen uithangbord bij de ingang naar beneden kwam .

De rest van de dag blijf ik wel binnen .

Plaatsen doodstrafvoltrekking op veiling

Een ter dood veroordeelde Texaan heeft geprobeerd plaatsen voor zijn executie te verkopen via de veilingsite "ebay". Nog voor dat er geboden werd, haalde het veilingbedrijf echter het aanbod van de veilinglijst.

Michael Toney, die veroordeeld is voor een bomaanslag in 1985, die 3 mensen het leven kostte, wilde het geld dat de veiling op zou leveren schenken aan zijn twee dochters.

Hmm, hij is iig een goede vader

Lees hier het hele bericht.

In de cel om sex-aanstekers

Kermisexploitante Ria Lubbers en haar zoon Pascal werden in de hoofdstad Dubai van de Verenigde Arabische Emiraten in de boeien geslagen voor het verspreiden van aanstekers met afbeeldingen erop van topless dames.

Moeder en zoon Lubbers stonden op de kermis in de hoofdstad en deelden nietsvermoedend de gewraakte aanstekers uit aan bezoekers die met succes een behendigheidsspelletje wisten te volbrengen. Later die avond werden Ria en Pascal door een speciale arrestatie-eenheid bruut uit hun hotelkamer gesleept en achter de tralies gezet. Het uitdelen van de pikante aanstekers bleek een doodzonde in het streng islamitische land. Na inmenging van de Nederlandse ambassade werden de doodsbange kermisklanten na drie dagen weer op vrije voeten gesteld.

Wel lekker slim van die kermislui ook, daar denk je toch aan als je d'r heengaat?

Nederlander vindt uitgaan onveilig

Dixidito had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het overgrote deel van de discotheekbezoekers in Nederland voelt zich niet veilig. Uit een enquête van onderzoeksbureau Trendbox blijkt dat 73 procent van de discotheekgangers dit gevoel heeft. Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van uitgeverij Reader's Digest.

Volgens het onderzoek bezoeken ruim 2,5 miljoen Nederlanders ouder dan 16 jaar minimaal twee keer per maand een discotheek (of wat daar enigszins op lijkt ). De vijf meest genoemde risico's zijn: agressie en geweld, alcoholmisbruik, aanwezigheid van drugs, brandgevaar en een gebrek aan veilig vervoer.
Met name jongeren geven aan dat ze agressie en geweld geregeld tegenkomen tijdens het uitgaan. Vooral bij café's en discotheken blijkt de veiligheid een groot struikelblok.

No shit.. M'n neef is vorige week nog zonder enige aanleiding met een honkalknuppel in elkaar geramd.
Leuk hoor, uitgaan

Gratis vuurwerk

Boy had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Elke buurtbewoner kon en moest weten van het vuurwerk, zegt naaste buur van Fireworks Enschede Siegert Naber.
Iedere bewoner in de onmiddellijke omgeving van S.E. Fireworks wist dat in het bedrijf flinke hoeveelheden vuurwerk lagen.

"Directeur Bakker gaf de buurtbewoners met oudjaar nota bene altijd gratis vuurwerkpakketten. Als goedmakertje voor de overlast van vrachtwagens. Die reden ook wel eens 's nachts af en aan. Iedereen was blij mee met dat cadeautje."

Siegert Naber (30) woonde pal tegenover de poort van Fireworks, op het niet meer bestaande adres Tollensstraat 107. Hij is boos, voelt zich onmachtig, huilt dagelijks een flink potje en draait aan de lopende band shagjes die hij met trillende vingers opsteekt.
Maar het verhaal dan dat niemand wist dat er vuurwerk middenin de wijk lag?
"Onzin. Ook ik heb van de gemeente twee keer een briefje gekregen over uitbreiding van de opslag. Maar net als bijna iedereen schonk ik er geen aandacht aan. Onbewust vertrouw je erop dat het in Nederland allemaal goed is geregeld."

Cafébaas Naber bezit in elk geval niets meer. Zijn woning in het epicentrum van de rampwijk is totaal verdwenen. Er ligt geen steen meer. Dat stuit vooral Naber tegen de borst:

"Ik had verdorie op de brokstukken willen staan. Nu kan ik geen afscheid nemen."
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1269
special
Random Pics van de Dag #1268
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
special
Random Pics van de Dag #1265
©FOK.nl e.a.