FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 26 mei 2000

Surfen op het strand

_joepie_ had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Normaal surf je op zee, maar in de Wanadoo Beach Club in Scheveningen is het mogelijk om te surfen op het strand. De Beach Club is namelijk een internetcafé.

Op de website zijn beelden van een webcam te zien die in de Beach Club staat. Op die manier kun je eerst even kijken of het niet al te druk is op het strand . Verder staan eventuele files naar Scheveningen ook vermeld op de site. Wie een gratis cocktail wil, kan op de site een tegoedbon uitprinten . Het internetcafé op het strand kan 450 mensen herbergen en is van 19 mei tot en met 4 oktober geopend.

Handig, kun je Fok! bezoeken terwijl je lekker onderuit op het strand ligt te bakken

Mieren steken bejaarde vrouw dood

_joepie_ had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een 87-jarige vrouw is in een verzorgingshuis in de Amerikaanse stad North Port (Florida) overleden, nadat zij 1625 keer door mieren was gestoken . Dat heeft de gezondheidsdienst van North Port meegedeeld.

Volgens een woordvoerder van de politie zijn de insecten de kamer van de vrouw binnengekomen door een plint in de muur. Het gaat om een mierensoort die oorspronkelijk alleen in Latijns-Amerika voorkomt, en met schepen naar het zuiden en zuidoosten van de Verenigde Staten zijn gekomen.

Grrmbl, ben ik blij dat sommige dingen alleen in Amerika voorkomen .

Examens voorbij voor HAVO en VWO

Vandaag waren de laatste examens voor het HAVO en het VWO. Na m'n examen Scheikunde (VWO) ben ook ik nu eindelijk helemaal klaar met school! Bijna zeker mijn diploma gehaald dus nu is het tijd voor feesten! Ook het HAVO sloot overigens af met Scheikunde. Mijn persoonlijke mening over het examen SK; goed te maken, ook de Havisten vonden het over het algemeen redelijk te doen.

Voor alle Havisten en VWO'ers die nu klaar zijn: let's partyyyyyyy Voor alle MAVO'ers en (I)VBO'ers die volgende week nog moeten: heel veel succes met de laatste loodjes!

Owja, vanaf nu kunnen jullie dus ook weer wat meer posts van mijn hand verwachten. Of je daar blij mee bent, is een tweede

Kippenvlees nog steeds "onveilig"

Ximon® had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Al jaren waarschuwt de consumentenbond voor de bacteriën die krioelen op het kippenvlees. Op basis van een steekproef hebben zij gisteren een rapport uitgebracht. Je loopt als consument maar liefst 50% kans om een stukje kip te kopen met ziekmakende bacteriën (salmonella of campylobacter) of die antibioticaresten bevatten.

De consumentenbond heeft dit al reeds eerder aangekaart bij minister Brinkhorst (landbouw) en willen dat de bewindsman snel maatregelen aankondigt.

Blijkbaar moeten er weer eerst dodelijke slachtoffers vallen voordat men daadwerkelijk iets onderneemt.




Big-Brother nu ook in Uw darmen

Quenda had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Britten hebben een nieuwe camera waarmee zij in de darmen gaan speuren naar poliepen en darmtumoren.Door deze nieuwe manier van onderzoeken komt er eindelijk een einde aan de pijnlijke genânte onderzoeken die men eerder altijd deed.(dikke rubberen slangen werden namelijk anaal ingebracht terwijl de patient hierbij volledig bij bewustzijn was)

De BB camera is 11 bij 30 mm groot en er zit een minuscuul lampje op
Volgens 10 proefpersonen "hapt het lekker weg". Nadat dat camera zijn taak heeft verricht zal deze op natuurlijk wijze het lichaam weer verlaten. Je poept um gewoon weer uit.

Louis van Gaal heeft centen zat

Louis van Gaal ziet af van de poen waar hij nog recht op heeft van Barcelona. "Don Louis" de afgetreden meester van de miljoenenploeg uit Barcelona heeft te kennen gegeven dat hij niet op het geld van de club zit te wachten.

Van Gaal die nog een contract heeft tot 30 juni 2002, zegt geen financiële vergoeding te wensen, nadat er geruchten waren ontstaan dat hij via belastingparadijsen zoals de Kaaiman-eilanden miljoenen op zou strijken met diverse fiscale constructies.

Ja, een top-trainer gaat nooit voor niets weg
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1258
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.