Losgaan in Naruto to Boruto kan vanaf eind augustus

Bandai Namco laat weten dat Naruto To Boruto: Shinobi Striker 31 augustus uitkomt op PlayStation 4, Xbox One en pc. Er is ook een preorderbonus, Collectors Edition en Season Pass onthuld.

De trailer onthult twee nieuwe personages: Gaara en Deidara. Gaara de 5e Kazekage is een verdedigingstype en zijn Grand Sand Mausoleum-aanval beperkt de tegenstander voor een beperkte tijd, Deidara is van het ranged-type en zijn speciale ninjutsu creëert klonen die na een bepaalde tijd zullen ontploffen, waardoor hij een dodelijke tijdbom wordt gebruiker.

De trailer belicht ook drie modi in Naruto To Boruto: Shinobi Striker:

  • The Flag Battle: spelers moeten vlaggen van het grondgebied van de vijand stelen en terugbrengen naar hun gebied. Het team dat de meeste vlaggen verzamelt terwijl ze hun territorium beschermen, wint
  • The Base Battle: het doel is om punten te scoren door minimaal 2 van de 3 barrière-gebieden onder controle te houden. Het team met de meeste punten aan het einde van de wedstrijd wint
  • The Combat Battle: werk samen met je teamleden om zoveel mogelijk Ninjas-tegenstanders uit te schakelen, in een totale vechtpartij.

De uitgever heeft verschillende bonussen voor Naruto To Boruto: Shinobi Striker bedacht:

  • De Uzumaki Edition bevat het basisspel op PlayStation 4 of Xbox One, de Season Pass en een beeldje van Naruto en Boruto.
  • De Season Pass bevat 9 DLC-packs en de accessoires van Great Sages of the Mount Myouboku.
  • Door de game vooraf te bestellen, wordt het Naruto 7th Hokage-kostuum en vroege toegang tot Pain ontgrendeld, een master die hun avatar traint.

We hebben al eerder eens met de arena-fighter bezig mogen gaan, onze eerste indruk is in de preview te lezen.