Open Beta voor Naruto to Boruto: Shinobi Striker

Bandai Namco gaat een tweede open beta voor Naruto to Boruto: Shinobi Striker organiseren. Dat zal van eind juli tot begin augustus zijn en alleen op PlayStation 4. De uitgever had nog meer te melden. Sarada en Mitsuki komen erbij en als arena is er een vernieuwde Hidden Leaf Village.

Noriaki Niino, de producer van Naruto to Boruto: Shinobi Striker liet dat weten middels een videoboodschap. Sarada en Mitsuki zijn daarin ook aangekondigd. Sarada past goed in een team want ze kan teamgenoten helen terwijl ze de tegenstanders aanvalt met Uchiha Shuriken Jutsu Spring Storm. Mitsuki is meer defensief. Zijn Sage Mode laat zijn krachten toenemen maar dan kan hij geen Ninjutsu-technieken gebruiken. Er is ook een nieuwe master aangekondigd. Boruto zelf leert spelers de kneepjes van Ninjutsu en andere technieken. De nieuwe Hidden Leaf Village is een arena die geschikt is voor beginnende spelers omdat het zo makkelijk te leren is.

In Naruto to Boruto: Shinobi Striker ga je in een team van vier spelers tegen een ander team vechten. Er zijn verschillende modi, zoals een capture the flag. De personages kunnen door hun training ook over muren lopen, zodat de gevechten in de arena's op verschillende hoogtes plaatsvinden.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker komt ooit uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.