Winst Jong PSV in Eindhovense derby, dramadebuut Nascimento

Trainer David Nascimento heeft bij FC Eindhoven bepaald geen lekker debuut gemaakt. In de Jupiler League ging hij met zijn nieuwe ploeg op bezoek bij stadsgenoot Jong PSV, maar dat leverde een 4-1 nederlaag op.

Dante Rigo opende de score voor PSV na 25 minuten en krap drie minuten later zorgde Cody Gapko al voor de 2-0. Voor Nascimento ging het daar al van kwaad tot erger, want wegens commentaar op de arbitrage werd de trainer na een half uurtje al naar de tribune gestuurd.

Zijn tribunestoeltje was nog niet warm of de coach zag hoe Ramon-Pascal Lundqvist in de 33e minuut de 3-0 al maakte. Gelijk na rust ging het verder: 4-0 dankzij Albert Gudmundsson. Daar bleef het dan eindelijk bij voor de bezoekers, die zelf dankzij Mart Lieder ook nog een goal konden maken.