FOK! Wat een weer: kouder en droog

Goedenavond,

Er is tamelijk veel bewolking en zeer lokaal valt er soms lichte (mot)regen. In het uiterste noorden komen opklaringen voor en deze breiden zich langzaam zuidwaarts over het land uit. In het zuidoosten blijft de bewolking echter de overhand houden. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -2°C in het noordoosten en zeer lokale gladheid is niet geheel uit te sluiten. Vlak aan zee en in het zuidoosten wordt het +3°C. De noordoostenwind is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Morgen overdag wordt het op veel plaatsen zonnig. Alleen in het (uiterste) zuidoosten blijft de bewolking nog lang overheersen. De maximumtemperatuur ligt rond 3°C. De noordoostenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig en maakt het voor het gevoel een stuk kouder. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Avondstond heeft rood in de mond .... (Archieffoto: DJMO)
Avondstond heeft rood in de mond .... (Archieffoto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!