FBI heeft afperser Kevin Hart in beeld

De FBI heeft een verdachte in beeld in de afpersingszaak rond Kevin Hart. De komiek gaf zaterdag via een filmpje op Instagram soort van toe dat hij vreemd is gegaan en volgens website TMZ zouden er beelden circuleren van het slippertje.

De verdachte vrouw heeft volgens de FBI contact opgenomen met Hart en eiste meerdere miljoenen dollars als zwijggeld van de komiek en Jumanji-acteur. Zo niet, dan zou ze beeldmateriaal publiceren waarop Hart onder andere te zien is in de slaapkamer met de vrouw. Of en wanneer de FBI de vrouw ondervraagt is niet duidelijk.

"Ik heb het gevoel dat ik een wandelende schietschijf ben op dit moment en daarom moet ik verstandige keuzes maken. Iets wat ik recent niet heb gedaan", begon Hart in zijn filmpje op Instagram. "Ik ben niet perfect en heb een verkeerde inschatting gemaakt door mezelf in een situatie te manoeuvreren waar alleen maar slechte dingen van konden komen. En dat is ook gebeurd. Ik weet dat ik daarmee de mensen die mij het meest dierbaar zijn heel veel pijn heb gedaan. Mijn vrouw en mijn kinderen. Ik heb met ze gesproken en mijn verontschuldigingen aangeboden", vervolgde de komiek.

Kevin Hart trouwde in augustus 2016 met Eniko Parrish. Zij is op dit moment zwanger van hun eerste kind. De komiek heeft twee kinderen uit een eerdere relatie.

FBI heeft afperser Kevin Hart in beeld
FBI heeft afperser Kevin Hart in beeld (Foto: BuzzE)