Nieuwe assault-map nu live in Overwatch

Vanaf vandaag is de Horizon Lunar Colony, de nieuwe Point A/B Assault map voor Overwatch, beschikbaar op alle platforms. De maanbasis is de oude woonplaats van Winston, de welbespraakte Gorilla-hero.

De map is ingedeeld met allerlei afgesloten ruimtes die weer over verschillende verdiepingen beschikken, dus genoeg ruimte om inventieve tactieken te smeden voor het veroveren van de twee capture points.

Behalve de nieuwe map komen er met de update ook enkele gameplay-tweaks mee. Zo kan McCree rekenen op een sneller opgeladen Dead-Eye, zijn de health orbs voor Reaper vervangen door een lifesteal van 20% van alle shotgun-treffers en wordt Roadhog gekort op zijn schade terwijl zijn bewegingssnelheid er iets op vooruit gaat. Roadhog krijgt om de 33% schadevermindering te compenseren ook nog een extra schot in zijn scrap gun die bovendien een hogere vuursnelheid heeft gekregen. Tenslotte is Roadhogs 'hoofd-hitbox' een stuk kleiner geworden. Hierdoor is hij iets minder vatbaar geworden voor headshots.