Ariana wil terug naar Manchester, vriend zegt optredens af

Ariana Grande heeft voor het eerst sinds zij op de dag van de terreuraanslag in Manchester twitterde dat ze 'gebroken' was, weer van zich laten horen. De 23-jarige zangeres meldt dat ze terugkeert naar Manchester voor een benefietconcert.

"Er is niets dat ik of iemand anders kan doen om de pijn die jullie voelen weg te nemen", aldus Ariana in een lange brief die ze postte op Twitter. "Ik heb de hele week constant aan mijn fans en jullie allemaal gedacht. De manier waarop jullie hiermee zijn omgegaan, maakt mij trotser dan jullie ooit zullen weten."

Het popidool zegt dat zij en haar fans niet moeten 'terugdeinzen' voor terreur. "We zullen niet stoppen of in angst leven. We laten ons niet verdelen. We laten haat niet winnen." Sterker nog: "ons antwoord moet zijn dat we nog meer samenkomen, elkaar helpen, elkaar meer liefhebben, luider zingen en nog aardiger en onbaatzuchtiger zijn dan voorheen."

(tekst gaat verder onder de tweet) 


Benefietconcert
Daarom heeft Ariana besloten om terug te keren naar Manchester "om tijd door te brengen met mijn fans en om een benefietconcert ter geven ter ere van de slachtoffers en om geld op te halen voor de slachtoffers en hun families."

Zodra er meer bekend is over de details van het concert zegt Grande dit gelijk te delen met haar fans. "We gaan door ter ere van degenen die we zijn verloren, hun naasten, mijn fans en iedereen die is getroffen door deze tragedie. Ze zijn voor altijd in mijn gedachten en mijn hart en ik zal aan ze denken bij alles wat ik doe voor de rest van mijn leven."


Partner zegt optredens af
Mac Miller heeft zijn shows voor komend weekend gecanceld. De 25-jarige rapper maakt waarschijnlijk tijd vrij om zijn vriendin bij te staan. Hij zou eigenlijk moeten optreden op muziekfestivals in Washington en Minnesota. ''Soundset en Sasquatch, ik ga niet optreden dit weekend. Bedankt voor jullie begrip. Ik kom terug. Liefde voor altijd'', twitterde de rapper.

Eerder deze week werd Miller gezien op het vliegveld van Florida om Ariana op te halen. Het was een emotioneel weerzien, weet New York Daily News. Verschillende bronnen melden dat Grande moeite heeft met slapen en dat Miller niet van haar zijde wijkt.

Ariana Grande keert terug naar Manchester
Ariana Grande keert terug naar Manchester (Foto: BuzzE)