Toptalent Mbappé gelukkig met samenwerking Falcao

Kylian Mbappé stelt dat hij de gelukkigste persoon is in de selectie van AS Monaco, vanwege zijn samenwerking met Radamel Falcao. De 18-jarige aanvaller is dit seizoen een van de grootste revelaties op de Europese velden. In de Ligue 1 scoorde hij dit seizoen veertien keer en daar komen nog tien doelpunten bij in alle andere competities.

"Ik denk dat ik de gelukkigste speler ben in onze selectie", vertelde Mbappé op de site van de UEFA. "Omdat ik aan het begin van mijn carrière ben en naast een topaanvaller zoals Radamel speel. Hij heeft zijn stempel op de geschiedenis van het spel gezet en een groot aantal doelpunten gescoord."

Mbappé staat met AS Monaco in de halve finale van de Champions League, waarin Juventus de tegenstander is. Met vijf doelpunten in zeven wedstrijden heeft hij een groot aandeel in het succes van zijn ploeg gehad. "Mijn persoonlijke hoogtepunt was de uitwedstrijd tegen Manchester City, want het was mijn eerste basisplaats. Ik hoorde de muziek toen we het veld op liepen en het was echt speciaal. Ik heb er echt van genoten."

"Sinds ik een jongen was, heb ik altijd gedroomd van het spelen in de Champions League. Ik wilde alle wedstrijden zien en nu kijk ik nog steeds alle Champions League-wedstrijden. Het was dus een groot genoegen om erin te spelen."